Σχολή Επιστημών Αγωγής - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
schooledu@uoi.gr   +30 265100 9049

Ψήφισμα της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Αγωγής για τον θάνατο του Ομότιμου Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής και Δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ

Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζει την οδύνη για το θάνατο του Δημάρχου της πόλης και Ομότιμου Καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο Μωυσής Ελισάφ υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ως Καθηγητής Ιατρικής και τον άνθρωπο πάνω από όλα με την ιδιότητά του ως γιατρός. Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος, ως Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και ως Δήμαρχος της πόλης των Ιωαννίνων.

Η συμμετοχή του στην κοινωνική ζωή του τόπου μας ήταν πάντα ενεργή και αδιάκοπη και στόχος του ήταν η βελτίωσή της σε κάθε επίπεδο.

Υπήρξε ένας εξαίρετος και διακεκριμένος πανεπιστημιακός γιατρός και δάσκαλος. Με αφοσίωση, αγάπη αλλά το κυριότερο με ήθος γαλούχησε νέους γιατρούς μεταδίδοντας τις γνώσεις του. Αφοσιώθηκε στους ασθενείς του ανιδιοτελώς με κύριο γνώμονα την ενσυναίσθηση.

Με τον απροσδόκητο χαμό του αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη στον ακαδημαϊκό χώρο που από σήμερα θα είναι φτωχότερος.

Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Αγωγής αποφάσισε διά περιφοράς:

·      Να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο και στους οικείους του

·      Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία

·      Να γράψει συλλυπητήριο μήνυμα εκ μέρους της Κοσμητείας στο βιβλίο συλλυπητηρίων στο Δημαρχείο

·      Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στη σύζυγό του και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 Από την Κομητεία της Σχολής Επιστημών Αγωγής

 

 

 

Συνημμένα